*

Santerin ässä Ei se oo nii justiinsa..

Kaikki blogit puheenaiheesta Homoavioliitot

Jäljet pelottavat

Kotimaa24 uutisoi aloitteesta, että kirkko laajentaa avioliittokäsitystään. Aloite lähetettiin valiokuntaan.

"Aloitteessa esitetään, että kirkolliskokous ryhtyisi valmistelemaan tarvittavia muutoksia kirkon avioliittokäsityksen laajentamiseksi myös samaa sukupuolta olevia pareja koskevaksi. Samalla siinä ehdotetaan, että perinteisellä tavalla avioliittoon suhtautuville turvataan mahdollisuus olla ja toimia kirkossa tasavertaisesti. Aloitteessa pidetään tärkeänä, ettei erilaisista avioliittokäsityksistä tule kirkkoa jakavia tekijöitä."

22 puolesta ja 12 vastaan

Tasa-arvoisen avioliittolain edellyttämät muutokset kuuteen liitännäislakiin hyväksyttiin tänään eduskunnassa äänin 106-42. Se on loistava päätös.

Suomen evankelis-luterilaisen kirkon ristiriitaisuus

Kirkko on nyt päättänyt antaa tukensa suurmoskeijan rakentamiselle eli kilpailevalle uskonnolle, joka on aloittanut
"rekrytoinnin" vaudilla Suomessa. Asiasta tekee ristiriitaisen myös se, että viime vuonna valtaosa papeista ilmoitti

Lestadiolaiset - Maamme moraalinen selkäranka

Ajankohtaisessa kakkosessa oli eilen 7.4 juttua lestadiolaisista ja heidän poliittisista yhteyksistä Keskuta puolueeseen.

Vaikka itse olenkin ateisti, näen lestadiolaisissa samoja arvoja mitä minä ja puolueeni perussuomalaiset puolustavat.

Puhu hiljaa rakkaudesta

Sallinette vielä sanasen avioliittokeskustelusta, vaikka monien mitta onkin jo täynnä ja myös aika niiden ”tärkeämpien asioiden käsittelyyn” olisi ollut kauan sitten.

On se jännää, miten voi laki tehdä ihmiset onnellisiksi – tai monissa yhteyksissä tietenkin myös onnettomiksi, riippuen asiayhteydestä. Mutta pienestähän se on ihmisten ilo yleensäkin kiinni.

Tärkein on itsenäinen isänmaa .. ja sauna.

Riittää. Lopettakaa jo se vauhkoaminen ja tehkää kuten minä, menkää saunaan itsenäinen Suomen kansa. Saunokaa niin maan perusteellisesti, olkaa hiljaa ja kuunnelkaa kiukaan huminaa. Hikoilkaa, vilvoitelkaa, korkatkaa kylmä olut (suomalaisomisteisen panimon). Ja sama uudestaan. Ja uudestaan. Saunassa sielu lepää, niin homon kuin heteron. Saunapalaa, suolaista. Nukkukaa hyvin. (älypuhelinrivitys)

Avioliittolain muuttaminen ja seuraavat eduskuntavaalit

Vihreät ja KD yrittävät tehdä homoliittolaista vaalikysymystä seuraaviin eduskuntavaaleihin. Vihreille tämä kysymys näyttää olevan hyvin korkealla prioirosoitu asia. KD:n Päivi Räsänen taas joutuu taistelamaan jo omasta poliittisesta tulevaisuudestaan seuraavissa eduskuntavaaleissa..

Onpa jotkut kokoomuslaisetkin yrittäneet hädissään samaa saadakseen katkaistua kannatuksensa alamäen. Tämä kysymys saattaa noustakin Kokoomuksen vaalikampajan pääteemoista, koska muutenhan Kokoomuksen vaalieväät alkavat olla lopussa.

105 – 92: Hyvä päivä tasa-arvolle ja kansanvallalle

Eduskunta päätti tänään hyväksyä kansalaisaloitteen tasa-arvoisen avioliittolain puolesta äänin 105 – 92, joten aloite etenee suureen valiokuntaan, jossa kannattajilla on enemmistö. Laki tulee lopullisesti hyväksyttyä parin, kolmen viikon kuluttua, mikäli se saa täysistunnon toisessa äänestyksessä samat äänet kuin tänäänkin.

Tämä oli selvä voitto sekä tasa-arvolle että kansanvallalle. On mukavaa kuulua samaan arvoyhteisöön toisten Pohjoismaiden, Englannin, Ranskan ja monien muiden liberaalien länsimaiden kanssa.

Raamatulla päähän

Päätin etten kirjoita. Kirjoitin kuitenkin. Kiitos uskovaisten. Kun aletaan mätkiä Raamatulla, palaa hihat.

 

http://bit.ly/ihmetia

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset

Julkaise syötteitä